VRAGEN OF GESPREKKEN VIA VISIOCONFERNCE


De technologie van tegenwoordig en de sanitaire toestand die wij momenteel moeten ondergaan, hebben ervoor gezorgd dat veel onder ons visioconference of videoconference gebruiken. Het is de nieuwe digitale manier om andere mensen te kunnen zien en hiermee een praatje te kunnen doen op een veilige fysische afstand. Nochtans is een gesprek of een onderhoud nog steeds mogelijk op de plaats van mijn domicilie. Het spreekt voor zich dat in dit geval, alle hygiëne & veiligheidsmaatregelen en de sociale distantiëring gerespecteerd zullen worden.

De Facebook pagina die met deze website verbonden is, laat toe om rechtstreeks een gesprek te voeren, aarzelt dus niet om contact te nemen.

Google Meet, Skype of nog Zoom zijn ook uitstekend ondersteuning om te kunnen babbelen of veilig afstand. Anders stel ik voor om een gesprek of een ontmoeting te plannen via Contact/Info.

Via Facebook, Skype, Zoom of Google Meet is het mogelijk om rechtstreeks te antwoorden op uw vragen of gesprekken te voeren.

Gelieve eerst contact op te nemen via Contact/Info om af te spreken wanneer het best past, vergeet uw e-mailadres niet door te geven!

 

Google Meet: gelieve uw aanvraag per e-mail te doen om uitgenodigd te worden

Skype: gelieve uw aanvraag per e-mail te doen om uitgenodigd te worden                                                                                     

Zoom: gelieve uw aanvraag per e-mail te doen om uitgenodigd te worden

 


FACEBOOK